Attraktioner i München


Mange attraktioner i München

Selv om det hverken er en kæmpe eller en travl by, er der masser af attraktioner i München for at holde den besøgende i gang i dagevis. Hvis du er interesseret i kunst, er Münchens museer enestående, og hvis du foretrækker at opholde dig udenfor, så udforsk en af de mange haver i München. Ligeledes vil øldrikkere ikke have nogen problemer med at finde en øl have i München, hvor der kan hygges i et par timer.

Deutsches Museum

En af de største og mest populære attraktioner i München er denne videnskabelige museum, der gør kemi og fysik, som alle hadede i skolen, sjovt. Det ville tage hele dagen (og måske længere) til at udforske alt i dette museum, som også indeholder aktiviteter, der gør videnskab og teknologi tilgængelig for den besøgende. Forskellige dele af museets fokuserer på forskellige videnskabelige områder, fra grundlæggende naturvidenskab til kommunikation, energi, transport og endda musikinstrumenter, som beviser, at videnskaben i virkeligheden ikke er så kedelig. Deutsches Museum er åbent dagligt fra 9:00 til 17:00 og voksne entre koster € 8,50.

Nymphenburg Palace

Med den idylliske navn "nymfe's Palace", er det ikke svært at forestille sig den magiske verden af feer og alfer på dette barokslot, som er en af de smukkeste seværdigheder i München. Slottet blev brugt som et sommerhus af en leder af Bayern fra 1664, da det blev bygget. Slottet er anlagt i perfekt tysk harmoni, med en sø som breder sig fra den forreste indgang af slottet, som er åben for besøgende, men kun få værelser er faktisk tilgængelige via billet. Den bedste del af slottet til besøget er de omkringliggende haver, som bugter sig over 3 hektar og består af søde fortove og blomsterbede, som skaber en meget afslappende eftermiddag. Den nærliggende Hirschgarten biergarten er den største have i verden.

Marienplatz

Dette torv som omfatter byens centrum, går helt tilbage til 1158, og er en af de første attraktioner i München. Det er et vidunderligt sted, som den besøgende ville få glæde af at se. Meget af den arkitektur der omgiver pladsen stammer tilbage fra middelalderen, selv om nogle blev ødelagt under 2. Verdenskrig og dermed rekonstruerede for at matche den oprindelige stil. Neues Rathaus (Nye Rådhus) er placeret i den nordlige ende af torvet med sin ikoniske Klokkespil, som man kan nyde hver eneste dag. Altes Rathaus (Det Gamle Rådhus) er placeret på den østlige side af pladsen og er kendt for sin gotiske arkitektur og indførelse af tårn.

Olympiapark

Bygget til den berømte 1972 Sommer Olympiske Lege. Denne attraktion er faktisk en hel bydel, der består af flere områder, herunder de olympiske faciliteter, såsom stadion og tårnet, som tilbyder en vidunderlig udsigt over München fra toppen, samt den olympiske by, et medie område, der nu bruges som en shopping center og en smuk park og sø. Guidede ture på stadion er til rådighed, og det er populært blandt besøgende at klatre langs taget, for at se den utrolige udsigt.

Andechs Kloster

Andechs Kloster er et kloster, og bryggeri beliggende ca. 40 km fra Münchens centrum og er blevet en populær attraktion i München blandt lokalbefolkningen og de besøgende. Kirken stammer tilbage fra det 10. århundrede og øl er brygget her siden middelalderen. Ud over at nyde en frisk øl og mad i deres massive, atmosfæriske ølstue, kan du også få en rundvisning i kirken og klosteret via guidede ture på flere sprog.  

Elverbrn legetj