Biludlejning München

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i München
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning München


 

Information omkring biludlejning München

Før du overveje at leje en bil, er det vigtigt at bemærke, at byen har rent faktisk et effektivt offentligt transportsystem. Netværket består af en underjordisk (U-Bahn), sporvogne og en pendler jernbanelinje (S-Bahn), der tilsammen forbinder hele München, hvilket gør det en meget nem by at komme rundt i. Derudover vælger mange lokale folk at cykel, og udlejning af cykler er til rådighed i hele München, fx via Call-a-Bike system.

Det er muligt at leje en bil i München og München Lufthavn er udstyret med talrige biludlejning kontorer, både lokale og internationale. Alle de berømte internationale mærker er til rådighed, herunder Avis, Europcar, Hertz, Sixt og National, samt den tyske biludlejning kontor Terstappen. I lufthavnen, afhentning af din udlejningsbil kontor ligger ved siden af Terminal 1.

For at komme til byen fra München lufthavn, så følg A92 Autobahn ind til byens centrum. Der kan du opleve, at byens trange gader og mangel på tilgængelige parkeringspladser vil gøre din bil gøre mere en byrde end en hjælp. Derfor, medmindre du planlægger at bruge tid på i udkanten af byen eller køre uden for München, er din bedste chance at stole på München offentlige transportsystem, der omfatter en effektiv jernbane linjen til og fra lufthavnen.

 

Elverbrn legetj