Hotel München

Find inspiration til Hotel i München

I betragtning af at det er sådan et populært turistmål, er det aldrig svært at finde et hotel i München. Byen er fyldt med overnatningsmuligheder, og der vil altid være et hotel som passer til ethvert budget, lige fra backpacker til 5-stjernet hoteller. Mange af vandrehjemmene og de velkendte hotel kæder er placeret tæt på det største Hauptbahnhof togstation og Schillerstrasse er også en god satsning for at finde et hotel til en rimelig pris.

Søg på hotel i München, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel München

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München - Hotel München

Maximilianstrasse 17, +49 (0) 89 til 21.250
Dette er et af Münchens fineste hoteller, der tilbyder den type traditionel luksus, du ønsker i en 5-stjernet indkvartering. Værelser og suiter er indrettet med en luksuriøs, victoriansk stil, der indeholder guld-malede møbler og fløjl sengetøj. Hotellets VUE Restaurant tilbyder moderne tyske madretter i en hyggelig atmosfære, og hotellets to barer har et udvalg af chikke drinks og øl, som serveres i farverige omgivelser. Hotellet har også spa og fitnesscenter som de tilbyder deres gæster. Et værelse til to koster omkring 315 €.

Hotel Königshof - Hotel München

Karlsplatz 25, +49 (0) 89 til 551.360
Dette stilfulde, elegante hotel kan prale af dens festlige atmosfære, der gør München så speciel. Med overdådige forhæng, antikke møbler og dæmpet toner, gøre dette hotel både flot og komfortabel. Hotellet kan også tilbyde på en bid i deres Königshof Restaurant, mens baren tilbyder en række whiskyer, vin og drinks i nogle virkeligt elegante omgivelser. Dobbeltværelser starter ved 245 €.

Cosmopolitan Hotel - Hotel München

Hohenzollernstrasse 5, 49 (0) 89 til 383.810
Dette komfortable hotel, med rimelige priser, er beliggende tæt på en af Münchens mest berømte parker, Englischer Garten. Værelserne er gennemtænkte og komfortable, med nye og moderne møbler og et sprøjt af smagfulde farver. Smagfuld moderne kunst spredt rundt i lobbyen og værelser tilføjer et element af stil til hotellets atmosfære. Hotellet har en spisestue, hvor de tilbyder morgenmad og drinks. Priserne starter ved € 80, og enkeltværelser er også tilgængelige.

Hotel Senator - Hotel München

Martin-Greif-Strasse 11, +49 (0) 89 til 5.904.360
Dette hotel har en række enkelt indrettede værelser, hver med moderne indretning og enkle farver. Hotellets restaurant og bar tilbyder et sted at slappe af. Den ligger ikke langt væk fra hovedbanegården, hvilket er et stort plus. Dobbeltværelser starter ved € 85.

Euro Youth Hostel - Hotel München

5/Senefelder Strasse 5, 49 (0) 89 til 59.908.811
Dette lyse og rene vandrehjem er både venlig og tager ikke meget fra tegnebogen. Denne vandrehjem er bogstaveligt talt lige uden for hovedbanegården, så det kan ikke være nemmere for dem der ankommer fra enten i lufthavnen eller fra udlandet med tog. Vandrerhjemmet tilbyder små sovesale for dem, der søger billig indkvartering, samt single og double for rejsende der gerne vil have lidt mere privatliv. Sengene bliver redt dagligt af vandrerhjemmet personale og er gratis. Andre faciliteter inkluderer en travl bar med ”happy hour”, gratis internet, et bibliotek og et cykel-udlejnings kontor.

 

Elverbrn legetj