München Natteliv, Cafe og Resturant


 

München Natteliv

Münchens spisestue og natteliv scener er alle omkring de traditionelle bayerske retter og øl. De fleste madretter i München inkluder næsten altid ristede eller grillet kød, såsom pølser og svinekød skank, et par grøntsager – såsom rodfrugter som kartofler og gulerødder - og nogle surkål til at få en god smag. Bare fordi Münchens madretter er simple, betyder ikke at de ikke er velsmagende, og i løbet af din tid i Bayern, vil du forhåbentlig komme til at smage nogen af de bedste tyske madretter, der tilbydes.

Münchens restaurant varierer fra meget enkle hyggelige pølsevogne som kan findes på mange gadehjørner til elegante 5-stjernede restauranter, hvor de bedste kokke tilbedere avantgarde retter og mange andre lækre madretter. For at smage en af de simple bayerske madretter til en god pris, så tag hen til Palais Keller (Promenadeplatz 2-6, +49 (0) 89 21.200, www.byerischerhof.de), en kælderrestaurant beliggende i kælderen af Bayerischer Hotel. Denne kælder blev original anvendt til salt oplagring. Kælderrestaurant serverer München klassikere retter, såsom svinekød skank, saltkringler og frisk øl i en meget traditionel bayersk stemning.

Hvis du er interesseret i haute cuisine, så prøv Schuhbecks i Den Südtiroler Stuben (Platzl 6-8, +49 (0) 89 2.166.900; www.schuhbeck.de). Denne berømte restaurant drives af en af de bedste kokke Alfons Schuhbeck.

Münchens natteliv er måske sit bedste aspekt, og en af de vigtigste årsager til, at mange besøgende kommer til dette Bavarian paradis. Det bedste sted at opleve München natteliv er selvfølgelig i en af de mange øl haller og øl haver, der har gjort byen så berømt. Blandt dem, (am Hofbräuhaus Platzl; www.hofbraeu-muenchen.de) er Hofbräuhaus nok den bedst kendte og mest elskede, mens Hirschgarten, der ligger i Neuhausen kvarter, er den største øl have i verden og der har du mulighed for at medbringe din egen mad, som kan nydes på deres store Skovtur Område.

Hvis du søger efter noget mere inciterende i München, så tilmeld dig et af de mange pub grupper, der tager de besøgende til en række barer rundt omkring i byens centrum. Du kan for eksempel prøve den eventyrlystne nat gruppe Nerodom (Ganghoferstrasse 74, +49 (0) 89 7.212.705, www.nerodom.de), München eneste dedikerede "sorte klub" med hardcore genrer som Goth, Industrial og Metal.

Elverbrn legetj