München shopping


Find de gode steder at shoppe i München

I München, er shopping en fornøjelse. Tysklands tilbyder altid det nyeste mode og kunstneriske byer. Antallet af muligheder for shopping i München næsten endeløs. Den mest berømte shopping destination i München er Kaufingerstrasse / Neuhauserstrasse, en gågade, der breder sig mellem Marienplatz og Karlsplatz. Denne gade er hjemsted for mange kendte internationale varehuse og butikker, såsom H & M, Zara, Salamander og andre berømte mærker.

For de mere dyre varemærker er Maximilianstrasse det bedste sted at gå hen. Denne brede gade er hjemsted for Chanel, Hermes, Hugo Boss og mange andre top designer navne. Der er også en række cafeer og restauranter som ligger på denne gade, hvilket gør det det perfekte sted for en shopping dag i München.

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere unikt og lokalt, er din bedste chance henne på Hohenzollernstrasse, en lang gågade, der tilbyder et væld af mere lokale butikker, hvor flertallet er deres kunder er dem der bor i nabolaget. Blad (Hohenzollernstrasse 7; www.leaf-schmuck.de; +49 (0) 89 340-1866 6) er et smykke butik, der specialiserer sig i meget unik samling af halskæder, øreringe og andre damer tilbehør.

Hvorvidt du er interesseret i at shoppe i München, vil du sikkert gerne komme hjem med en vis form for München souvenir til minde om din rejse. Der er ingen bedre souvenir fra den bayerske hovedstad, end en traditionel øl Stein. Disse massive keramiske krus kommer i 0,5 l og 1l størrelser og er den historiske måde, tyskerne nyder deres øl på. Et af de bedste steder at købe en Stein i München er i Hofbräuhaus gavebutik (Hofbräuhaus am Platzl; www.hofbraeu-muenchen.de), hvor adskillige Steins er på tilbud i alle former og størrelser, der varierer fra meget enkle Steins til højt dekoreret samlerobjekt krus. Bedst af alt, Steins krusene starter ved mindre end € 10 for et klassisk design og gå opad derfra for den meget udsmykkede slags.

Elverbrn legetj